Hörby Cab/Busstaxi ett självklart val av företagstaxi i Hörby

Det är Hörby Cab/Busstaxi du ska kontakta när du behöver en pålitlig företagstaxi i Hörby.

Hörby Cab/Busstaxi har funnits i många år och vi är bland annat inriktade på företagstaxi i Hörby- och Höörs kommun. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre och att du ska komma fram till din destination på ett tryggt och säkert sätt. All personal genomgår kontinuerligt utbildningar och vi ser till att alla bilar är nyservade och rentvättade. Vår flygtaxi kan plocka upp eller lämna av vid någon av Skånes alla flygplatser. Ni kan även boka en storbil eller buss för transport runt eller i Skånes län. Läs mer om våra olika transporttjänster nedan.

Taxi till flygplatsen

Vi kör dig till och från flygplatsen – tryggt och bekvämt! Vi erbjuder flygtaxi till Skånes alla flygplatser så som Sturup, Everöd, Ängelholm och Kastrup.

Ring och uppge vilken flight du anländer eller ska åka med, samt beräknad ankomst- eller avgångstid. Det går även bra att smsa på nr 0708- 697 067: Skriv flyg nr, namn, landningstid, flygplats, så löser vi resten.

Storbil

Hörby Cab/Busstaxi erbjuder dig som kund personbil och storbil för upp till 13 passagerare.

Hos oss kan ni även beställa taxi för fler än 4 personer. Hyr buss för transport runt i Skåne.

Vi kör bland annat till Malmö-Sturup Airport, Everöd flygplats, Ängelholm Airport och Kastrup Airport.

Budtransporter

Hörby Cab/Busstaxi utför direktbudtransporter veckans alla dagar, dygnet runt. Vi hämtar inom 20 minuter, lite längre tid när det gäller landsbygden och garanterar snabb leverans. Du är välkommen att ringa beställningsväxeln på telefonnummer 0415-776 776, med förfrågan för beräkning av ett fast pris.

Nyhet! Nu kan vi även erbjuda lågprisbud.

Kontaktinformation

Adress: Nygatan 59, 242 33 Hörby
Telefon: 0415-776776
E-mail: info@horbycab.se