När du behöver ett bra taxibolag i Hörby

Hörby Cab/Busstaxi är det enda taxibolag du behöver i Hörby.

Hörby Cab/Busstaxi är ett taxibolag som samarbetar med Taxikurir och som har funnits i egen regi sedan 1996. Vi finns i Hörby dygnet runt så nu startar en ny era i Hörbys taxinäring. Vår filosofi är att du som kund ska få din taxibil i tid och anlända till din destination i tid. Givetvis ska resan vara behaglig och säker och vi tillämpar prisgarantier. Vi hoppas att vår insats i Hörby har gjort att kunderna känner sig nöjda!

Kvalitet

Hörby Cab/Busstaxi erbjuder dig som kund en hög servicenivå och punktlighet. Vi tillämpar prisgaranti, vilket innebär att du som kund i förväg kan ta reda på vad resan maximalt kommer att kosta.

Våra chaufförer har alla genomgått en gedigen grundutbildning som omfattar lokalkännedom, hjärt- och lungräddning, brandskydd, kundbemötande m.m.

Säkerhet och trygghet

När du anlitar Hörby Cab/Busstaxi ska du veta att du kommer få bästa tänkbara service. Vi är mycket måna om säkerhet och att du som kund tryggt ska få en bekväm bilresa.

Våra bilar är lätta att känna igen, har en enhetlig design, våra chaufförer bär en enhetlig klädsel och har alltid legitimation synlig i bilen.

Service

Hörby Cab/Busstaxi borgar för hög service då du som kund är viktig för oss. Vi ser alltid till att vara i tid och att våra bilar är rena och fina. Du ska alltid kunna få de senaste nyheterna av oss och vi ska kunna hjälpa dig med att hitta till rätt adress.

Kontaktinformation

Adress: Nygatan 59, 242 33 Hörby
Telefon: 0415-776776
E-mail: info@horbycab.se