Limousine för bröllop, fest och student

Limousinen är det perfekt transportmedlet för lite extra lyx

När man skall välja transportsätt så bör man välja efter vilken typ av tillfälle, antal personer, antal timmar som du eller dina vänner behöver köras runt. En limousine passar exempelvis extra bra för företagsrepresentationer eller som transport till bröllop och studenten. Om ni ringer till oss så kan vi köra er runt i limousine i bland annat Hörby, Ystad, Lund, Malmö, Eslöv och Österlen.

Limousine för bröllop

Du har valt dagen, köpt den perfekta klänningen och allt är nästa på plats. Så nu är det dags för er att hyra limousinen för din stora bröllopsdag. Med oss kan du vara säker på att våra förare kommer fram i tid, att limousinen är ren och fräsch och att ni blir avlämnade på det vis som ni önskar.

Limousine för student

Vår limousine kan även köra dig eller dina barn till kalas, studentbal eller hämta och lämna på studenten. Våra limousiner anländer fläckfritt, både inne och ute, ser till så att ni kör runt med komfort och stil.

Limousine till fest och kalas

Ibland så skall resan vara en del av festen. Att åka limousine till en fest eller kalas eller att påbörja festen redan i limousinen är något som kan bli den perfekta kryddan för att få till ett lyckat evenemang. En limousine är perfekt för större grupper som letar efter alternativ för transport av möhippor, svensexor eller födelsedagskalas.

limousinebröllopfest